• 27 Ιανουαρίου, 2021
  • admin
  • 0

Προσοχή ! ο κοινός νους προειδοποιεί:

Η επιστήμη βλάπτει σοβαρά την υγεία

ή

Τι να σπουδάσουν τα παιδιά σας ;

Μα ασφαλώς τα επαγγέλματα του άμμεσου μέλλοντος.

Για την ‘ανάγκη’ της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας μας και του πολιτισμού της, με την προτροπή και την σφραγίδα των οικονομικών αναγκών των 200 οικογενειών – ιδιοκτητών πολυ-πολυεθνικών διαπλεκομένων εταιρειών – βιομηχανιών (τράπεζες, όπλα, ναρκωτικά, καύσιμα, φάρμακα, ηλεκτρονικά, τύπος), άρα πραγματικών ηγεμόνων του πλανήτη, το παιδί σας θα εξασφαλίσει τα προς το ζείν και θα ανελιχθεί κοινωνικά, ενώ το βασικώς ποθούμενον, ο πλούτος, (ο υλικός πλούτος), είναι πιθανότερος. Αλλοιώς, πληβείος αιώνιος.

Δεν με πιστεύετε ; Πηγαίνετε και σείς να παίξετε κανένα χαρτάκι σε καμμιά λέσχη Μπίλντεμπεργκ, ή σε καμμιά Επιτροπή τύπου Τριμερούς, σε κανένα Διεθνές Τραπέζι ή ΔΝΤ μπας και μάθετε πώς μοιράζουν τα χαρτιά οι επαγγελματίες …!

Η αντίληψη τους περί πολιτισμού; Απόλυτη!: Ανθρώπος = Μηχανή. Θεός = Χρήμα. Σκοπός του ‘πολιτισμού’ = αποτελεσματικότερες Μηχανές Χρήματος.

Στήλτε τα παιδιά σας λοιπόν να σπουδάσουν, για να μην πεινάσουν,

να γίνουν :

‘Μηχανικοί ιστών’ : Ανάπτυξη ολοκαίνουργιων ανθρώπινων εντοσθίων μέσα στην κοιλιά ζώων. Ηπαρ, νεφρά, καρδιά και ότι άλλο επιθυμούν για …το καλό του πάσχοντος ανθρώπου. Και βέβαια με το αζημίωτο ε !

‘Προγραμματιστές γονιδίων’. Επεξεργαστές ψηφιακών γονιδιωμάτων. Θα αλλάζουν τα κακά (τα φυσιολογικά) κατά την κρίση τους (ποιών 😉 ατομικά γονίδια των κακομοίρηδων στα εργαστήρια και αφού ελεγχεί το DNA για να βρεθούν τα ελλατώματά του, οι γιατροί (;) θα χρησιμοποιούν γονιδιακή θεραπεία κι ‘εξυπνα’ μόρια για να αποτρέψουν τις ασθένειες ! (Ποιά φύση; Ποιός θεός ; Τί λέτε τώρα, αυτά πέθαναν. Ενα πλάσμα στο σύμπαν κατέχει τη σοφία των πάντων και επεμβαίνει επί παντός. Ο Homo Technocraticus Economicus). (Homo T. E. = το όρθιο (ντυμένο!?) ζώο που ανακάλυψε οτι ο ίδιος και τα πάντα είναι μια μηχανή, και μάλιστα την γνωρίζει !)

‘Αγροτοβοιδοβοσκοί’, χρήσιμοι και σαν υψηλόβαθμοι υπάλληλοι των αλυσίδων φαστ φουντ. Να μάθουν να καλλιεργούν δημητριακά και να εκτρέφουν ζώα που θα τροποποιούν γενετικά έτσι ώστε να παράγουν ‘θεραπευτικές’ πρωτείνες.

‘Τροφοποιοί’. Με μιά απλή γενετική παρέμβαση στο εργαστήριο τα τρόφιμα θα είναι έτοιμα και εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά,

στο πιάτο σας. Και νόστιμα ; αυτό τί μας ενδιαφέρει ; Φάτε μια επιστημονική κολοκυθοτσιπούρα με φρέσκια γυψοντοματοφασολοσανίδα ψημένη με λέιζερ και πασπαλειμμένη με βαλβολινολέμονο και πλατανοσυκομαιντανό (αν δεν σας αρέσει το φαστ φουντ = ταμπλέτες πλήρους γεύματος) και θα γλύφετε τα δάκτυλά σας (αν σας έχει απομείνει κανένα για να πατάτε το πληκρολόγιό σας, μιά και από το ‘άλλο’ δεν θα το χρειάζεστε για να το ‘κάνετε’ στο ιντερνέτ).

‘Κλωνοποιητές’. Οι νέοι ποιητές. Επιτέλους ! Γιατί χρειάζομαι έναν ίδιο εαυτό μου μην πάθω τίποτα και ψάχνω για όργανα στους μηχανικούς ιστών ! (και πόσο να κοστίζουν ;). Την άποψη του κλώνου μου, του ‘ταυτόσημου εμένα’, βέβαια, δεν έχω ακόμα σκεφτεί πως θα την χειριστώ. (Ή πως θα με χειριστεί). Αλλά θα

δούμε …

‘Ψηφιακοί αντιγραφείς του ανθρώπινου εγκεφάλου’. Μην τα ‘χάσουμε’, κάποτε, (που είναι και το πιθανότερο, αν δεν τα έχουμε ήδη χαμένα).

Και γιά να σας πω : Μην ακούσω τίποτα αμφισβητήσεις για το αλάθητο του νέου Πάπα, της Επιστήμης. Το είπε και η τηλεόραση! Δεν είμαστε δα στον μεσαίωνα !… Εξ άλλου οι οικογένειες των θεών Ροκφέλερ, Φορντ, Ρότσιλντ, Σάμιουελ, Σόρος, Ανιέλι, Τογιότα κλπ κλπ την έχουν ορίσει (την επιστήμη) ως το ιερατείο που να μας οδηγεί στην εξέλιξη του πολιτισμού…!

Αυτή θα είναι και γιατροί του άμεσου (παρακαλώ) μέλλοντος. Και ‘το μέλλον έχει αρχίσει’…

Μα,…‘η φύση είναι ιατρός’ …κλπ , κλπ….

‘Ποιός παλιομοδίτης ομοιοπαθητικός γιατρός τολμά να επαναλαμβάνει τα λόγια αυτού του αχρείου αγύρτη Ιπποκράτη ; (του πατέρα της ιατρικής…). Η φύση υπήρχε γιά να αποψιλώνεται και να βόσκουν τα ζώα που θα τα φάνε τα άλλα ζώα (τα όρθια). Η φύση υπάρχει μόνο στην τηλεόραση. Εχεις δεί κοριτσάκι μου εδώ στη πόλη ζωντανό γουρούνι ; Οχι ! Τί να το κάνεις να το δείς, τί θα σου χρησιμεύσει αφού το βλέπεις και το τρώς στο πιάτο σου σαν παριζάκι.’

Και μην ξεχνάτε να αγωνίζεστε για τα δικαιώματά σας. Οι νέες ταυτότητες είναι μιά λαική εκσυγχρονιστική κατάκτηση. Επιτέλους δεν θα μας τρέχουν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Θα τα γνωρίζουν εκ των προτέρων. (Τι τους έχουμε τους δορυφόρους ; μόνο για το μπανιστήρι του ‘πλανητάρχη’;)